Go Ahead Eagles en PSV imponeren; dít is het elftal van de week!

De elfde speelronde van de Eredivisie is gespeeld en ook deze week werden de Nederlandse voetbalfans getrakteerd op een aantal doelpuntrijke duels! Go Ahead Eagles won met 5-1 van Vitesse, PSV versloeg Heracles Almelo met 0-6 en het treffen tussen NEC en FC Volendam eindigt in 3-3 door drie treffers in de blessuretijd.

AZ verspeelde opnieuw punten op nationale bode. De Alkmaarders leken op een driepunter af te stevenen, maar in de extra tijd maakte Excelsior de gelijkmaker. RKC Waalwijk kwam op voorsprong tegen Feyenoord, maar de landskampioen draaide in de tweede helft de achterstand om en profiteert van één man meer op het veld. FC Utrecht en FC Twente houden elkaar in balans, PEC Zwolle wint met 2-0 van Fortuna Sittard, Ajax wint met 4-1 van sc Heerenveen en Almere City stunt op bezoek bij Sparta; 1-2!