Willem van Hanegem haalt uit na #feypsv: "Dan heb je er geen kijk op"

Feyenoord verloor zondagmiddag met 1-2 van PSV en in zijn column voor het Algemeen Dagblad stelt Willem van Hanegem dat vier Feyenoorders hun niveau absoluut niet haalden. Na de nederlaag tegen Atlético Madrid was er de nodige kritiek op Arne Slot dat hij Ramiz Zerrouki niet opstelde, want hij zou het gevaar van Antoine Griezmann hebben kunnen neutraliseren, maar Van Hanegem deelt die mening niet.

"De mensen schreeuwden moord en brand dat Zerrouki niet speelde tegen Atlético Madrid, maar als je echt denkt dat hij het verschil had gemaakt tegenover Griezmann dan heb je er weinig kijk op. Ook Zerrouki was niet best tegen PSV."

Verder stelt hij dat Lutsharel Geertruida, die zowel tegen Atlético Madrid als PSV een negatieve hoofdrol opeiste, niet in de beste fase van zijn loopbaan zit en ook Hartman en Ivanusec krijgen de nodige kritiek: "Twee eigen doelpunten tegen Atlético Madrid, dat verzin je bijna niet. Lutsharel Geertruida zit niet in zijn beste fase van zijn loopbaan. Hoe hij nu weer de eerste treffer van PSV inleidde, dat zag er slecht uit. En Hartman gaat er zo onbesuisd in dat hij niet alleen Teze uitschakelt, maar ook zichzelf. Ivanusec heeft één goede wedstrijd gespeeld voor Feyenoord en dat was maanden terug."