Feyenoord-topper heeft clubs voor het uitkiezen: Een overzicht van de geïnteresseerden

Santiago Gimenez is net als vorig seizoen de grote man bij Feyenoord. De Mexciaanse spits blijft aan de lopende band scoren en kan rekenen op interesse uit de topcompetities. De bondscoach van Mexico adviseert de spits om de Eredivisie te verlaten en een stap hogerop te maken. Voetbalflitsen komt met een overzicht van de geïnteresseerde clubs. 

Real Madrid en Atletico Madrid 

Vanuit Spanje zijn er twee clubs uit dezelfde stad die interesse hebben in de diensten van Santiago Gimenez. Real Madrid zou, volgens zaakwaarnemer Morris Pagniello, één van de twee clubs zijn die nu het dichtst bij zijn komst is. Dit vertelde hij tegenover TUTTOmercatoWEB. Champions League-opponent Atletico Madrid heeft ook interesse in de spits. Zo meldde Pagniello eerder dat hij en de Spaanse grootmacht met elkaar gesproken hebben over een mogelijke transfer. 

Tottenham Hotspur, Arsenal, Necastle United en West Ham United 

De tweede club die het dichtst bij de komst van de Mexicaan is, is Tottenham Hotspur. De Engelse club zag afgelopen zomer topspits Harry Kane naar Bayern München vertrekken en zoekt nog naar een ideale vervanger. Dat Gimenez samen met Kane tot de spitsen behoort die momenteel het meest in vorm zijn in Europa, hebben de Spurs tot nadenken gezet om de aanvalsleider naar Noord-Londen te halen. 

Volgens The Mirror zijn ook Arsenal, Newcastle United en West Ham United in de race voor de spits. Alle drie de clubs spelen momenteel nog Europees voetbal en hopen met de komst van Gimenez een gooi te doen naar de prijzen.

Internazionale, AC Milan, Napoli, Juventus en SS Lazio 

De meeste interesse in Gimenez komt vanuit Italië. De vier nagenoeg grootste clubs van het land, Internazionale, ACMilan, Napoli en Juventus, hebben allemaal contact gehad met de zaakwaarnemer van de spits, zo vertelt hij. Daarbovenop komt ook nog Champions League-opponent SS Lazio. The Mirror noemt dat de club de Mexicaan in het vizier heeft. 

Ook interessant