Gullit heeft lofzang over voor Feyenoorder: "Hij speelde zó goed"

Ruud Gullit heeft maandagavond zijn loftrompet gestoken voor Quinten Timber. De middenvelder van Feyenoord speelde een dijk van een wedstrijd tegen AZ volgens de oud-international. 

"Timber, die speelde zó goed", start Gullit zijn lofzang bij het Ziggo-programma Rondo. "Ik was écht onder de indruk. Niet omdat hij die goal maakte, helemaal niet. Hij speelde zó verschrikkelijk goed. Zo dominant en goed aan de bal." De middenvelder van Feyenoord bekroonde zijn wedstrijd met de enige treffer van de wedstrijd.

Gullit is niet alleen maar lovend over de jonge middenvelder. "Eén dingetje wil ik tegen hem zeggen: kijk uit met die tackles die je maakt. Er kan een keer een moment komen dat je je gaat blesseren. Hij moet goed kijken wanneer hij die tackle kan maken, en wanneer niet."

Dick Advocaat en Royston Drenthe zitten ook bij Rondo en zijn evenals enorm enthousiast over de Feyenoorder. "De concurrentie op het middenveld is goed voor hem geweest. Hij moet nu presteren", aldus eerstgenoemde. "Je ziet dat hij zichzelf aan het ontwikkelen is en ook superveel zelfvertrouwen uitstraalt", besluit Drenthe. 

Ook interessant