Elia haalt uit naar 'trieste' Van Gangelen: "Ik hoop voor je dat je mij niet gaat groeten"

Eljero Elia reageert op zijn Instagram Story op alle commotie die is ontstaan nadat hij een cameraman vertelde om hem niet te filmen. Dit bracht Jan Joost van Gangelen zondag naar buiten. Die vertelde dat Elia er niet van gediend was dat hij gefilmd werd. Volgens Elia is dit verhaal niet waar. Hij onthult wat hij wél heeft gezegd. 

"Niet dat ik ermee bezig ben, maar ik wil het gewoon één keer vertellen en dan is het uit de wereld. Na de wedstrijd zag ik mezelf op de tv-schermen in het stadion. We moesten nog lopen van achterlijn naar achterlijn. Toevallig stond de cameraman aan de kant waar wij heen moesten. Ik liep op hem af en vroeg of hij een oortje in had, omdat ik dacht dat iemand van FOX had gevraagd om mij te filmen. Hij zei: nee, echt niet. Toen zei ik: oké, fijne avond."

Het volgende richt Elia zeer waarschijnlijk tegen Jan Joost van Gangelen, want die bracht het verhaal de wereld in, en in mindere mate tegen Kenneth Perez, die zijn gedrag veroordeelde: "Bepaalde mensen op tv hebben altijd wel wat te zeggen. Ik laat ze gewoon, maar je moet me niet belachelijk maken en zeggen dat ik zoiets tegen een cameraman zeg. Dat jullie zo triest zijn om dit de wereld in te brengen en mij belachelijk te maken, vind ik jammer. Zoals gewoonlijk kom je die mensen weer tegen en willen ze je groeten. Ik hoop voor je dat je mij niet gaat groeten, echt niet."

Het gaat om deze beelden

Update: 21:17 uur. Reactie van de cameraman die het verhaal van Elia bevestigd. 

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl