Gratis naar Feyenoord - AS Roma kijken?

Feyenoord maakt dit seizoen zowel in de Eredivisie als in de Europa League grote indruk, want de Rotterdammers boekten prachtige overwinningen op onder meer Ajax (2-3), Shakhtar (7-1), Lazio Roma (1-0) en Sturm Graz (6-0). Wedstrijden waar iedere Feyenoord-fan van heeft genoten, maar wat nou als je tijdens de volgende kraker, tegen AS Roma, bijvoorbeeld net in het buitenland zit? Dan heb je een probleem... Of toch niet? Private Internet Access heeft voor jou dé oplossing, want je kan gratis naar deze topwedstrijd kijken!

Tekst gaat verder onder foto (druk om een kijkje te nemen op PIA)

VPN Private Internet Access

Historie Feyenoord - AS Roma

Conference League-finale AS Roma 1-0 Feyenoord (2021-2022)

Voordat we verklappen hoe je dat kunt doen, zoomen we eerst in op de historie tussen Feyenoord en AS Roma. In totaal speelden beide ploegen slechts vier keer eerder tegen elkaar en niet één keer won Feyenoord... De laatste confrontatie was natuurlijk verreweg de pijnlijkste, want Feyenoord verloor vorig jaar de finale van de Conference League in Tirana met 1-0 van AS Roma. Feyenoord en Arne Slot zullen daarom extra gebrand zijn om nu wél van de Romeinen te winnen. 

Tekst gaat verder onder video

Laatste 32 Europa League: AS Roma 1-1 Feyenoord en Feyenoord 1-2 AS Roma (2021-2022)

Beide ploegen troffen elkaar acht jaar geleden bij de laatste 32 van de Europa League. In Rome werd het eerst nog knap 1-1 (doelpunt Kazim-Richards), maar vervolgens was AS Roma met 1-2 te sterk in De Kuip. Adem Ljajic zette de bezoekers op voorsprong, waarna Mitchell Te Vrede een rode kaart kreeg. Elvis Manu maakte daarna wel nog gelijk, maar het was niet genoeg voor Feyenoord. Gervinho dompelde de Rotterdammers na een uur in rouw en kroonde zich tot matchwinner.

Oefenduel: Feyenoord - AS Roma (1987-1988)

De eerste ontmoeting ooit tussen Feyenoord en AS Roma was direct ook de minst belangrijke in dit rijtje: een vriendschappelijke wedstrijd in het seizoen 1987-1988, al ging het er bepaald niet vriendelijk aan toe. Het duel werd ontsierd door keiharde overtredingen en de Romeinen wonnen het duel in De Kuip uiteindelijk met 0-1.

Tekst gaat verder onder video

Wat is een VPN precies?

Kortom: Feyenoord heeft dus nog een appeltje met AS Roma te schillen en jij kan dit duel, waar je ook bent, met behulp van PIA bekijken! Dit is een virtueel privénetwerk (VPN) en zorgt ervoor dat je volledig gratis en in het buitenland naar de Champions League, Premier League en wedstrijden als Feyenoord - AS Roma kunt kijken! Alvorens we je uitleggen waarom PIA zo aantrekkelijk is, frissen we eerst je geheugen op met een korte uitleg over VPN, want wat was het ook alweer precies?

Een VPN is een veilige verbinding tussen jouw smartphone/computer en het internet. Dat wil zeggen dat er een extra server wordt geplaatst tussen jouw device en het internet, waarmee alle data wordt versleuteld en hackers buiten de deur worden gehouden. Dit maakt internetten een stuk veiliger en het zorgt er in het buitenland voor dat je toegang krijgt tot websites en online diensten die anders geblokkeerd zouden zijn.

Waarom kiezen voor PIA?

PIA is dus een VPN en al jaren de meest vertrouwde van Nederland, maar waarom is dat eigenlijk zo? Voetbal kijken zonder PIA is alsof je een pizza bestelt, maar je mag de toppings niet kiezen. Meerdere streamingdiensten bieden gratis wedstrijden aan, maar vanwege de lokale wetgeving krijgen kijkers slechts toegang tot een fractie van die duels, maar bij PIA is dit dus niet zo... Eén van de vele redenen waarom deze dienst zo aantrekkelijk is. Vanwege de samenwerking tussen PIA en Voetbalflitsen krijg je ook nog een speciale korting die je nergens anders krijgt!

Wij zetten hieronder op een rijtje waarom miljoenen klanten nog meer voor PIA kiezen!

  • Browsergegevens worden niet bewaard
  • Open source software zorgt voor veiligheid en transparantie
  • Installatie PIA is eenvoudig en zo gedaan
  • PIA blokkeert advertenties, trackers en kwaadaardige websites
  • Technische experts 24/7 via mail en chat bereikbaar
  • PIA heeft veel geavanceerde functies

Nieuwe feature

En sinds kort heeft PIA een nieuwe feature! Het is nu namelijk mogelijk om met één abonnement een onbeperkt aantal apparaten tegelijkertijd te beschermen. Bovendien heb je in maar liefst 60 landen toegang tot al je favoriete programma, muziek en andere apps! Ben jij niet tevreden over PIA? Jammer maar dat kan... Binnen 30 dagen krijg je je geld gewoon terug. 

Feyenoord - AS Roma gratis kijken?

Er is zelfs een mogelijkheid om gratis naar Feyenoord - AS Roma te kijken. Doorloop deze vier stappen om dit voor elkaar te krijgen:

Stap 1: Koop en download PIA

Stap 2: Maak verbinding met de Oostenrijkse server

Stap 3: Ga naar ServusTV

Stap 4: Kijk iedere wedstrijd, dus ook Feyenoord - AS Roma, gratis!

Interesse in PIA? Druk op het plaatje om een kijkje te nemen!