Geweldige zaalvoetbalgoal Man City, daar weet commentator Emile 'zaalfail' Schelvis natuurlijk alles van!

Manchester City na schitterende aanval op 2-0 tegen Stoke City, Raheem Sterling eindstation van ware zaalvoetbal-aanval. "En als iemand daar verstand van heeft, ben ik het wel," zegt commentator Emile Schelvis met gevoel voor humor.

Als iemand verstand van zaalvoetbal heeft, is het Emile Schelvis wel... OEPS!

scroll-down Meer lezen over dit
trending topic?
trending
Lees verder over‘Premier League, alle highlights van 14 oktober’

City weer ongekend on fire - 43e minuut 3-0, 62e minuut 6-2 - WERELDGOAL Fernandinho (VIDEO)

Prachtige goal! Christian Eriksen zet Tottenham Hotspur na fraaie solo op 1-0 tegen Bournemouth

Sukkeltje van de week: Andy Carroll krijgt - in eerste helft - 2 keer geel in 99 seconden, bizar!

Grappige Thierry Henry schiet in de houding op veld Anfield zodra hij camera ziet (VIDEO)

LOL: De heatmap van Mourinho's United na tegenvallende, doelpuntloze clash met Liverpool

Van Gaal een alcholprobleem?! "Ik kreeg 24 flessen wijn na overwinningen op Liverpool"