Twee trainersduo’s getipt bij Feyenoord, kandidaat reageert

Volgens oud-trainer Robert Maaskant zijn er twee interessante opties om Arne Slot op te volgen bij Feyenoord, namelijk de gebroeders Dick en Alfred Schreuder en het duo Giovanni van Bronckhorst en Robin van Persie. 

Gebroeders Schreuder

In een gesprek met Sportnieuws.nl deelt Maaskant zijn gedachten over de mogelijkheid van de gebroeders Schreuder als trainersduo voor Feyenoord. "Dat zou ik een spannende keuze vinden, dat zie ik wel graag. Alfred heeft ook in de opleiding van de club gezeten. Het valt alleen te betwisten hoe Alfred wordt omarmd door Het Legioen." Alfred Schreuder traint momenteel Al Nasr, terwijl Dick Schreuder momenteel coach is bij Castellón in Spanje. 

Van Bronckhorst en Van Persie

Maaskant is ook positief over het idee van Van Bronckhorst en Van Persie als trainersduo voor Feyenoord. "Je zou ze prima als combinatie neer kunnen zetten, dan heb je twee kanjers. Ze hebben autoriteit binnen de club met hun naam en iedereen heeft die twee allang in de armen gesloten." Echter lijkt de kans dat dit duo Feyenoord zal coachen klein, gezien het feit dat Van Persie naar verluidt naar SC Heerenveen vertrekt.

Van Bronckhorst over terugkeer bij Feyenoord 

Bij VTBL reageert Van Bronckhorst op de geruchten. "Het is natuurlijk logisch dat de mensen aan je denken, maar er speelt op dit moment nog niks. Ik heb natuurlijk een geweldige tijd gehad bij Feyenoord, vier jaar als assistent en daarna vier jaar als hoofdcoach. Ik heb mooie momenten gehad en die koester ik ook. Dat zijn wel dingen waar je over na gaat denken als ze met de vraag zouden komen."

Kandidaat uitgelicht: Brian Priske

Lees in dit artikel alles over Feyenoord-kandidaat Brian Priske.

Feyenoord-doelman vertrekt