Bekerfinale Feyenoord O21 afgelast vanwege veiligheidsproblemen

De bekerfinale tussen Jong Volendam en Feyenoord O21 van aanstaande zaterdag wordt uitgesteld, zo heeft de gemeente Edam-Volendam besloten in verband met veiligheidsmaatregelen. Dit meldt FC Volendam. 

Wedstrijd met Ajax zorgt voor afgelasting bekerfinale Feyenoord O21

Oorspronkelijk stond de bekerfinale gepland in het Kras Stadion op zaterdag 4 mei om 14.30 uur, maar deze wedstrijd zal nu niet plaatsvinden. Dit besluit is genomen vanwege de wedstrijd tussen Ajax en het eerste elftal van FC Volendam, die exact 24 uur later op het programma staat. Ajax heeft aangegeven dat deze timing mogelijk veiligheidsproblemen kan veroorzaken. De gemeente zal nu samen met de KNVB, FC Volendam en Feyenoord op zoek moeten gaan naar een nieuwe datum voor de bekerfinale. 

Reacties: Wat is 'de echte reden' van de afgelasting?

Feyenoord ontvangt boete en straf

Feyenoord krijgt nog meer slecht nieuws te horen. Zo heeft de KNVB de club een straf opgelegd naar aanleiding van ongeregeldheden tijdens het bekertreffen met FC Groningen. De club uit Rotterdam moet naast een boete van 15.000 euro, ook vakken in De Kuip sluiten in de laatste competitiewedstrijd tegen Excelsior.

Feyenoord-doelman vertrekt