Domper Feyenoord:Minder publiek bij mogelijke afscheidswedstrijd Slot

De KNVB heeft Feyenoord een straf opgelegd naar aanleiding van ongeregeldheden tijdens het bekertreffen met FC Groningen. De club uit Rotterdam moet naast een boete van 15.000 euro, ook vakken in De Kuip sluiten in de laatste competitiewedstrijd tegen Excelsior. 

KNVB straft Feyenoord 

Eind februari namen Feyenoord en FC Groningen het tegen elkaar op in de halve finale van de KNVB Beker. De supporters van Feyenoord hadden voor deze belangrijke ontmoeting een indrukwekkend en prachtig spandoek uitgerold. Na deze sfeervolle vertoning werd er flink wat vuurwerk afgestoken. Door deze actie krijgt de club nu een straf opgelegd.  

Strafkaart KNVB 

Feyenoord had vanwege overtredingen bij verschillende thuiswedstrijden in het verleden al meerdere aantekeningen op de strafkaart van de KNVB staan. Bovendien stond een voorwaardelijke straf open naar aanleiding van het afsteken van vuurwerk door supporters tijdens de bekerwedstrijd tegen FC Utrecht in december 2023, 

Vakken X, R, S en T niet beschikbaar tegen Excelsior 

Alle seizoenkaarten van supporters die op de vakken X, R, S en T zitten, zijn inmiddels geblokkeerd voor de wedstrijd tegen Excelsior. Vanwege de straf van de aanklager is het seizoenkaarthouders van deze vakken niet toegestaan om het stadion te betreden tijdens de wedstrijd tussen Feyenoord en Excelsior. Het betreft de laatste competitiewedstrijd van het seizoen en daarmee de mogelijke afscheidswedstrijd van Arne Slot.

Feyenoord-doelman vertrekt