De Telegraaf voorspelt vertrek Feyenoord-ster: "Past daar het best"

Feyenoord gaat na dit Eredivisie-seizoen afscheid nemen van oefenmeester Arne Slot, waardoor de stadionclub een landstitel en een bekerwinst pakte. In Engeland draait de geruchtenmolen op volle toeren en ook De Telegraaf verwacht dat één Feyenoorder met zijn trainer mee zal reizen.

De Telegraaf heeft nieuws over kandidaten om Arne Slot op te volgen

Chef sport Marcel van der Kraan noemt een aantal namen die het vertrek van Slot op kunnen gaan vangen en daarbij noemt hij ook Graham Potter, die op pole position bij Ajax lijkt te liggen. De journalist noemt ook de naam van Marino Pusic, die halverwege dit seizoen De Kuip achter zich liet voor een avontuur als hoofdtrainer van Shakhtar Donetsk.

Van der Kraan schat kansen vertrek Geertruida hoog in

Hij verwacht ook dat Lutsharel Geertruida de Eredivisie gaat vervangen voor de Premier League. "Ik denk dat de kans dat Geertruida daarheen gaat groter dan vijftig procent is",begint Van der Kraan. "Hij staat op de radar en heeft het fantastisch gedaan in het Nederlands elftal én in de Champions League. Het is de speler die van alle Feyenoorders fysiek het beste bij de Premier League past."

De verdediger leek vorige transferzomer al te verkassen naar RB Leipzig, maar is nu écht klaar voor een stap hogerop volgens de ochtendkrant. "Ik heb over Geertruida geen enkele twijfel, die heb ik zóveel zien spelen. Feyenoord kon hem vorig jaar verkopen voor 25 miljoen. Dat deed de club niet. Hij heeft nu nog een jaar contract, ik denk dat er wel een flink bedrag op tafel moet komen", besluit hij. 

Jan Boskamp deelt advies met Feyenoord-directie voor opvolging van Slot

Ook Feyenoord-supporter én analist Jan Boskamp heeft zijn licht laten schijnen op de eindverantwoordelijke van de stadionclub met ingang van volgend seizoen. De voormalig voetballer én trainer oppert een zeer bijzondere naam: Brian Priske. Wie dat is, lees je hier.