Van Dijk kan transfer maken: Deze clubs hebben interesse

Virgil van Dijk werd in de winter van 2018 naar Liverpool gehaald en ontpopte zich door de jaren heen als één van de beste verdedigers ter wereld. De inmiddels 32-jarige verdediger kan een transfer maken in de zomer, zo hebben in ieder geval twee clubs interesse. 

Contract Van Dijk bij Liverpool en martkwaarde 

Virgil van Dijk ligt nog tot medio 2025 vast in Liverpool en kan dus enkel deze zomer nog voor een geldsom vertrekken. Zijn huidige marktwaarde bedraagt 32 miljoen euro volgens Transfermarkt

Clubs met interesse in Van Dijk 

Van Dijk staat in de belangstelling van zowel Bayern München als het Saudische Al-Qadishiya. Dit meldt het Franse SportsZone. Al-Qadishiya is de meest verrassende naam. Zo staat de club op het punt om te promoveren naar het hoogste niveau in het welvarende land en heeft naar verluidt al een 'fantastisch aanbod' aan de aanvoerder van het Nederlands elftal voorgelegd. Borussia Dortmund is tevens geïnteresseerd in Van Dijk, zo wist BILD eerder te vertellen dat de Duitse club hem als opvolger van Mats Hummels ziet. 

Van Dijk richt zich op EK 

Na de uitschakeling van Liverpool in de Europa League, FA Cup en nu ook bijna de titelrace, heeft Van Dijk het EK al in zijn achterhoofd. Dit is alles wat je moet weten over Oranje op het EK.

Feyenoord-doelman vertrekt