Voorbeschouwing FC Groningen - Feyenoord: herhaalt de geschiedenis zich?

Feyenoord heeft tot nu toe 43 uitwedstrijden gespeeld tegen FC Groningen. Daar was vaak veel te beleven, dus blikken we vandaag weer vooruit. Gaat de geschiedenis van de wedstrijden FC Groningen - Feyenoord zich herhalen?

Advertorial. Wat kost gokken jou? Speel bewust, 18+

Eindigt FC Groningen - Feyenoord weer in een gelijk spel?

Tot nu toe wist Feyenoord van de 43 ontmoetingen 14 keer te winnen. FC Groningen noteerde ook 14 zeges. De andere 15 ontmoetingen eindigden in een gelijkspel. Ook de laatste drie edities van FC Groningen - Feyenoord eindigden zonder winnaar. Met een verzwakte verdediging van Feyenoord en de druk op FC Groningen na de beschamende bekernederlaag tegen SV Spakenburg eerder deze week zou deze wedstrijd ook wel eens zonder winnaar kunnen eindigen. Gelukkig geeft Jack's je dan alsnog reden om te juichen.

FC Groningen - Feyenoord eindigt in reguliere speeltijd in een gelijkspel

Verwachten we veel goals bij FC Groningen - Feyenoord?

Gemiddeld scoorde Feyenoord over alle uitwedstrijden 1,44 doelpunt. Groningen scoorde thuis tegen de Rotterdammers gemiddeld 1,28. De laatste drie gelijke spelen waren 1-1, 0-0 en 1-1. Ook hier is de vraag of de geschiedenis zich herhaalt en we niet al te veel doelpunten hoeven te verwachten. 

Er vallen in totaal minder dan 2,5 doelpunten (2.23)

Hoe lang moeten we wachten op de eerste goal bij FC Groningen - Feyenoord?

In de laatste drie ontmoetingen was de ruststand twee keer 0-0. Één keer ging Feyenoord met een voorsprong (0-1) de rust in. Als ze dat vandaag weer voor elkaar krijgen en toch gelijk eindigen kan je bij Jack's bijzonder veel verdienen. Ook wanneer beide clubs met een gelijk spel gaan rusten en gelijk eindigen kan je veel verdienen. Bekijk de quotes maar....

Feyenoord gaat met voorsprong rusten en FC Groningen - Feyenoord eindigt in gelijk spel (17.00)