Ajax: Fans zetten Schreuder en Van Der Sar onder druk, opvolger meldt zich

Het was gisteren na het gelukkige gelijke spel tegen FC Twente al duidelijk dat de fans niet blij waren met Alfred Schreuder. Ook vandaag klinkt op social media de oproep aan Alfred Schreuder om te vertrekken. De eerste opvolger meldde zich vanochtend opvallend onopvallend...

De positie van Alfred Schreuder bij Ajax komt steeds meer onder druk

Gisteren zagen we al dat #SchreuderOut trending was na het gelukkige gelijke spel tegen FC Twente. Ook vandaag blijven de Ajax fans roepen om het vertrek van de geplaagde oefenmeester. #schreuder is nog steeds trending en ook #schreuderout zien we veel voorbij komen. Er worden ook vergelijkingen gemaakt met oud-trainer Marcel Keizer en er wordt afgeteld.

Er zijn ook fans die vinden dat Alfred Schreuder niet de enige is die de eer aan zichzelf moet houden.

Peter Bosz meldt zich nadrukkelijk (niet) als opvolger

In alle tumult schoof Peter Bosz aan bij Goedemorgen ESPN om over het trainerschap te praten. Uiteraard kwam ook daar de positie van Alfred Schreuder ter sprake. De fans zien een rentree van Bosz wel zitten. Hij krijgt zelfs al tactische tips mee:

Op de vraag of Bosz in de markt is om terug te keren ik in de ArenA en Schreuder op te volgen weigert hij in te gaan. Hij noemt dit een 'asociale vraag'. Wel geeft hij aan dat hij clubs uit de Premier League en Eredivisie heeft afgeslagen. Ook vond hij FC Utrecht 'te vroeg' komen, maar zegt hij er nu weer zin in te hebben. Dat is opvallend, want de situatie met Henk Fraser is pas een maand geleden. Ook geeft hij aan dat zijn handen weer jeuken voor een trainersavontuur. Zo meldt hij zich wel erg opvallend niet voor de positie als opvolger van Schreuder. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Het hele vraaggesprek met Peter Bosz kan je hier terugkijken.