Ajax op rapport: Ruime voldoendes, Fitz-Jim en Godts grote uitblinkers

Ajax heeft het eerste duel in de groepsfase van de UEFA Europa League succesvol afgerond. De ploeg van Francesco Farioli was met 4-0 te sterk voor de Turkse nummer drie Beşiktaş JK. De score werd geopend door Kian Fitz-Jim en in de tweede helft volgden ook Kenneth Taylor en Mika Godts (2X).

De ploeg van Giovanni van Bronckhorst wist in 90 minuten voetbal geen enkel schot op het doel van de Amsterdammers te lossen. Voor de Turkse doelman was het vier keer grabbelen, wat de eerste driepunter in Europa betekent voor Ajax. Traoré behaalt ook een voldoende, nadat dat hij een matige eerste helft speelde. Verder zijn Godts en Fitz-Jim de grote uitblinkers.

Dit zijn de cijfers van Ajax tegen Beşiktaş

Benieuwd naar alle treffers? Bekijk hier alle gescoorde doelpunten uit de wedstrijd Ajax tegen Beşiktaş.