'AS Roma wil niet verder met Wijnaldum, Mourinho kijkt naar opvolger'

Georginio Wijnaldum heeft de clubleiding van AS Roma nog niet weten te overtuigen. Vlak na zijn komst bij de Italiaanse club raakte de middenvelder ernstig geblesseerd, maar ook na zijn rentree is het niet genoeg. Hij wordt gehuurd van het Franse Paris Saint-Germain.

Volgens Italiaanse krant La Gazzetta dello Sport krijgt de Nederlander nog twee maanden om een definitieve transfer af te dwingen bij de clubleiding. Volgens het medium is AS Roma op dit moment namelijk niet van plan om de opgenomen koopoptie te lichten. Daarnaast zou zijn salaris te hoog zijn voor hetgeen Wijnaldum levert in het AS Roma-shirt.

José Mourinho schijnt intern al aangegeven te hebben dat hij wil dat de club gaat schakelen naar andere opties. De Portugese trainer hoopt op jongere spelers met meer potentie en heeft Sassuolo-middenvelder Davide Frattesi op het oog. Tot dusver speelde Wijnaldum zes duels voor de Italianen en scoorde slechts één keer. Een zomerse terugkeer naar de Franse hoofdstad lijkt daardoor één van de meest realistische scenario's.

Feyenoord-doelman vertrekt