Bosz waarschuwt PSV-selectie: "Dat meen ik écht"

Peter Bosz was tevreden met het resultaat tegen Almere City FC, want de promovendus werd met 0-4 over de knie gelegd door PSV. De oefenmeester was echter niet tevreden over het vertoonde spel en heeft zijn ploeg gewaarschuwd voor het naderende treffen met Go Ahead Eagles.

 "Wij gaan nu onze eerste topper van dit seizoen in de Eredivisie spelen", zegt hij na afloop van het duel. De pers reageert daar lacherig op, maar Bosz maakt absoluut geen grapje. "Ik vind Go Ahead Eagles een geweldig elftal. Ze spelen goed voetbal, dat vind ik écht." De Eindhovenaren spelen woensdagavond het inhaalduel tegen de ploeg uit Deventer, omdat de wedstrijd in een eerder stadium werd verplaatst wegens het cruciale thuisduel tegen Rangers FC.

Daarnaast was hij ook niet blij met het vertoonde spel, ondanks de probleemloze driepunter. "Bij rust stonden we 0-2 voor, maar speelden we slecht. En eigenlijk had de score nog veel hoger moeten zijn. Ik vond ons totaal niet goed voetballen. We scoren vier keer en houden de nul. In vijf wedstrijden hebben we pas één tegengoal geregen. Dat is lekker voor de verdediging”, besluit hij toch positief.

Ook interessant