VIDEO-GOALS: Ajax pakt tweede oefenzege door Van den Boomen-goal (2-1)

Ajax is te sterk voor Rangers FC en boeken de tweede oefenzege van het seizoen (2-1). De Amsterdammers versloegen de Schotse topclub dankzij doelpunten van Kian Fitz-Jim en Branco van den Boomen, van wie de toekomst in de hoofdstad onzeker is. Bekijk hier de samenvatting:

VIDEO-GOAL Ajax (1-0)

Ajax opent de wedstrijd met een doelpunt van gelegenheidslinksbuiten Fitz-Jim in de 27ste minuut van de oefenwedstrijd.

VIDEO-GOAL Rangers (1-1)

De Schotse opponent komt in de 33ste minuut op gelijke hoogte dankzij een laag geschoten vrije trap van Tom Lawrence.

VIDEO-GOAL Ajax (2-1)

Branco van den Boomen zorgt er zeven minuter later voor dat Ajax weer terug op voorsprong weet te komen. Rangers-keeper Jack Butland zag er ietwat ongelukkig uit bij de vrije trap van de middenvelder, wiens toekomst wellicht bij een Franse club ligt. Lille toont namelijk interesse in Van den Boomen en hebben al een bod ingediend bij de Amsterdamse clubleiding.