Ajax wordt getipt over mogelijke versterking: "Geef hem eens een belletje"

Mike Verweij en Valentijn Driessen vinden dat Ajax op zoek moet naar een nieuwe linksback. De Ajax-watchers vinden dat Ar'jany Martha te kort komt voor een basisplek. Verweij komt in de Kick-Off podcast van De Telegraaf met de naam van Mitchel Bakker.

"Dat wisten we natuurlijk bij voorbaat", stelt Driessen over de matige wedstrijd van Martha tegen NEC en zijn invalbeurt tegen Olympique Marseille. "Dat leek echt helemaal nergens op. Die jongen komt gewoon veel te kort voor dit niveau. Is nog een lichtgewicht. Hoe lang hij daar nog blijft staan weet ik niet. Ik denk dat ze daar in de winter ook wel weer een nieuwe speler voor kunnen halen."

Verweij komt dan met een suggestie. "Misschien dat ze eens een belletje kunnen doen naar Mitchell Bakker. Die zit nu in Italië en volgens mij kan hij daar ook niet zo goed aarden. Misschien kunnen ze die een half jaartje huren. Die jongen heeft bij Leverkusen in de Bundesliga bijna elke wedstrijd gespeeld en komt ook uit de eigen jeugd. Als je die een half jaartje kan huren met een optie tot koop."