Beelden: Harde kern Heerenveen haalt verhaal bij thuisvak vol Feyenoord-fans

Feyenoord wist in het slot van de wedstrijd de volle buit te pakken in Heerenveen dankzij een doelpunt van Ayase Ueda. Tijdens de wedstrijd werd er veel sfeer gemaakt door de aanhang van de Rotterdammers, maar opvallend genoeg ook vanuit het thuisvak. In de tweede helft leidde dit tot een confrontatie tussen de harde kern van SC Heerenveen en tientallen Feyenoord-fans, die in de thuisvakken van de Friese club plaatsgenomen hadden.

Feyenoord-fans volop aanwezig in thuisvakken SC Heerenveen

Harde kern SC Heerenveen haalt verhaal bij Feyenoord-fans

Samenvatting SC Heerenveen – Feyenoord 2-3

Arne Slot koos voor deze elf namen in de basis. In de rust werd oud-speler Igor Korneev in het zonnetje gezet. Op de VAR is was veel kritiek na het afgekeurde doelpunt van Lutsharel Geertruida. Mats Wieffer schoot de Rotterdammers op 1-1. Er is veel kritiek op Dennis Hilger en ESPN-commentator Sjors Blaauw. Het was opnieuw Mats Köhlert die de Friezen op voorsprong schoot. Paixao maakte vervolgens de gelijkmaker. Ayase Ueda bezorgde Feyenoord in het slot de drie punten. Bekijk hier de rapportcijfers.