Bizarre knokpartij: Marseille-ultra’s vallen Franse soldaten aan!

Je hebt het vast wel eens gehoord of gezien; de rivaliteit in de Ligue 1. Dit weekend speelt Marseille thuis tegen koploper PSG wat een cruciale wedstrijd belooft te worden. Afgelopen weekend waren de inwoners van de gemeente Carcassonne getuige van de bizarre rivaliteit!

Soldaat met PSG truitje

Toen de ultra’s van Marseille onderweg waren naar de uitwedstrijd in Toulouse, kwamen ze Franse soldaten tegen in de gemeente Carcassonne. De grote groep supporters zag dat een van de soldaten een PSG-truitje droeg. Kortom; in de ogen van de vurige supporters genoeg reden om de soldaten aan te vallen met stoelen van het lokale café. Aan de hand van de beveiligingscamera’s van het café konden deze grimmige beelden worden vastgelegd:

Stand in de Ligue 1

Olympique Marseille won afgelopen weekend met 2-3 tegen Toulouse, waardoor ze nog volop kans maakt op de titel in de Franse competitie. Op dit moment staat PSG bovenaan met 57 punten, Marseille op de tweede plek met 52 punten, AS Monaco op de derde plek met 50 punten en RC Lens op plek nummer vier met 49 punten. Genoeg spanning en sensatie dus!