Slot geeft toe: "Ik heb met twee clubs gesproken"

Arne Slot blijft niet alleen volgend seizoen bij Feyenoord, hij heeft ook zijn contract bij de club verlengd tot de zomer van 2026. Tijdens de persconferentie van de trainer van de Rotterdammers gaf hij wel toe dat hij de afgelopen tijd gesproken heeft met twee andere clubs.

"Ja, ik heb gesproken met twee geïnteresseerde clubs", zo vertelde Slot. "Feyenoord wist ervan, maar het is me gelukt om binnen een week na het kampioenschap uitsluitsel te geven aan de club. Ik ben er superblij mee, en ik heb het idee dat de supporters dat ook zijn."

"Ik denk niet dat het als een verrassing komt dat er meerdere clubs waren die interesse in de trainer van zo'n succesvolle club hadden. Je zal van mij geen namen horen, maar er waren meerdere clubs. Ik heb na het kampioenschap gesprekken gevoerd. De dinsdag na het kampioenschap heb ik nagedacht, ik heb met stafleden over een eventuele overgang gesproken. Afgelopen maandagavond was ik eruit. Dinsdag heb ik aan mijn stafleden verteld dat ik blijf, dinsdagavond heb ik Dennis een bericht gestuurd dat de afspraak van woensdagochtend over hun contractvoorstel zou gaan. Zo gezegd, zo gedaan."