Arne Slot speelt belangrijke rol bij transfer: "Hij is de doorslaggevende factor geweest"

Sipke Hulshoff is de nieuwe trainer van Feyenoord Onder 21. De 46-jarige trainer, die de afgelopen twee jaar assistent-trainer was bij FC Volgendam, volgt Rini Coolen op, die op zijn beurt werd aangesteld als hoofd jeugdopleiding bij de Rotterdammers.

Hulshoff vertelt in gesprek met Voetbalprimeur dat Arne Slot een belangrijke reden was om voor deze klus te kiezen. Het duo werkte tussen 2014 en 2017 namelijk al intensief samen bij Cambuur Leeuwarden: "De samenwerking met Arne is wel de doorslaggevende factor geweest om deze stap te maken. Het is ook heel mooi dat ik er blanco instap."

Hulshoff versleet de afgelopen jaren tal van clubs, waar hij voornamelijk assistent-trainer was. Zo werkte hij in Ghana en Qatar, maar ook bij Cambuur en dus FC Volendam. Dat hij nu, als trainer van de beloften, wat naar de achtergrond verdwijnt, maakt hem weinig uit: "Je bent voor de buitenwacht misschien iets minder zichtbaar, maar de andere kant van het verhaal is dat een topclub langskomt waar een trainer zit waar ik heel lang mee heb samengewerkt en qua filosofie mee op één lijn zit."

Ook interessant