Samenvatting FC Volendam-Feyenoord: Rotterdammers op Rapport na remise

De verschillen op de ranglijst kunnen nauwelijks groter, want donderdagavond treffen de nummer achttien en nummer twee van de Eredivisie elkaar. FC Volendam en Feyenoord maakten in de eerste wedstrjd dit seizoen vier treffers en onderstaand vind je de samenvatting van FC Volendam - Feyenoord in speelronde 28!

Teleurstellende eerste helft van FC Volendam - Feyenoord

Een handjevol mogelijkheden, maar niet alleen voor Feyenoord. Het Nieuwe Oranje kreeg door wat twijfelen van de Rotterdamse defensie namelijk ook een aantal serieuze kansen, maar ingrijpen van Timon Wellenreuther bleef uit. Santiago Giménez kreeg ook een aantal goede mogelijkheden, maar toonde op het kunstgras in Volendam nogmaals aan dat hij in een vormdip zit.

Rotterdammers slagen er niet in om in tweede helft wél te imponeren

Feyenoord op Rapport na puntenverlies tegen FC Volendam

Een stunt in Volendam! Feyenoord verliest twee héle dure punten met het oog op de landstitel en bezorgt PSV goed nieuws. FC Volendam - Feyenoord eindigt namelijk in een doelpuntloos gelijkspel en dat betekent dat het gat tussen de koploper én Feyenoord nu negen punten is. Voor de Volendammers is de remise belangrijk in de strijd om degradatie...Feyenoord op Rapport na het pijnlijke gelijkspel tegen Het Nieuwe Oranje.

Feyenoord verliest tegen FC Volendam twee dure punten met het oog op de landstitel.

Daarover waren de fans uiteraard niet te spreken.

Feyenoord-doelman vertrekt