Kieft tipt Slot: ‘Zo’n club zou perfect bij hem passen’

Arne Slot wordt gelinkt aan een overstap naar Engeland. Leeds United en Crystal Palace hebben de trainer van Feyenoord in het vizier, maar ook Tottenham Hotspur wordt gelinkt met Slot. Wim Kieft ziet de Londense club als perfecte werkgever, zo schrijf hij in De Telegraaf.

Kieft denkt dat Slot klaar is voor een stap hogerop. ‘Na twee keer hetzelfde kunstje geflikt te hebben bij Feyenoord moet hij nu zijn vleugels uitslaan.’ De oud-prof denkt echter niet dat een overstap naar Leeds United of Crystal Palace een verstandige keuze is. 'Vooral omdat bij die clubs niet de financiële armslag aanwezig is voor Slot om de topvijf in Engeland af te troeven. 

Tottenham Hotspur

In Tottenham Hotspur ziet Kieft de ideale club voor Slot. ‘Een club als Tottenham Hotspur zou wel perfect passen. Een grote ambitieuze club met veel budget beschikbaar en historisch gezien staat Spurs voor aanvallend avontuurlijk voetbal en is er altijd plaats voor creatieve spelers.' De club uit Londen stuurde eerder dit seizoen Antonio Conte de laan uit en hoopt zich nog te kunnen plaatsen bij de top vier van de competitie, om zo kwalificatie voor de Champions League af te dwingen. 

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers