UPDATE: 'Situatie rondom Messi is niet gewijzigd'

Het Franse persbureau AFP kwam eerder op dinsdag met het nieuws naar buiten dat Lionel Messi deze zomer Paris Saint-Germain zou inruilen voor een nog onbekende club uit Saoedi-Araböe. Transferexpert Fabrizio Romano meldt echter dat de situatie rondom de Argentijnse wereldster onveranderd is.

Messi zou volgens AFP definitief de overstap maken naar het Midden-Oosten na dit seizoen. De Argentijn vertrok vorig week zonder toestemming van zijn werkgever PSG naar Saoedi-Arabië en werd om die reden disciplinair geschorst door de club uit Parijs. De Argentijn meldde zich maandag weer op training, maar een langer verblijf bij PSG is niet aan de orde. 

UPDATE: Fabrizio Romano spreekt geruchten over Messi tegen

Romano geeft aan dat de situatie rondom Messi ongewijzigd is gebleven. De Argentijn geniet al interesse van Al Halal uit Saoedi-Arabië sinds april en daarnaast blijft Barcelona op zoek naar een manier om Messi terug te laten keren naar Camp Nou en daarbij niet de regels met betrekking tot Financial Fair Play te verbreken. Volgens de Italiaanse transferexpert zal er aan het einde van het seizoen duidelijkheid komen over de toekomst van Messi. 

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers