Fenerbahçe maakt Johan Derksen af in officieel statement

Johan Derksen vertelde maandagavond in Veronica Inside dat Phillip Cocu volgens een 'doorgaans betrouwbare bron' doodongelukkig is bij Fenerbahçe en dat de trainer het helemaal niet erg zou vinden om snel ontslagen te worden, maar Fenerbahçe heeft in een statement op de eigen website uitgehaald naar de analist.

Fenerbahçe beweert dat er niets klopt van de berichtgeving van Derksen. "Via een hoogst dubieuze bron werd in zijn eigen land gesuggereerd dat Cocu ongelukkig is en op het punt staat om zijn ontslag in te dienen", schrijft de Turkse topclub. "We beseffen dat we altijd te maken zullen hebben met zulke mensen en zulke handelswijzen. We willen benadrukken wat we altijd benadrukken: je kunt niet voorzichtig genoeg zijn met zulke storende berichtgeving. Het is bedoeld om de eenheid binnen ons team en onze supporters te verstoren", krijgt Derksen een flinke sneer.

Geloof er niets van

Fenerbahçe drukt de eigen supporters op het hart om informatie die niet via de officiële clubkanalen wordt gecommuniceerd niet zomaar voor waarheid aan te nemen. "We weten dat we ons bevinden in een overgangsperiode en dat we geduldig moeten zijn", zo lijkt Fener te willen laten blijken geduld te hebben met Cocu. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

De teksten van Derksen over Cocu:

scroll-down Meer lezen over dit
trending topic?
trending
Lees verder over‘LIVE Veronica Inside, alle hoogtepunten van 27 augustus (video beelden)’

WTF! Lijkt Frank de Boer op Kim Kardashian?

Van der Gijp maakt Arno Vermeulen af om uitspraak over Hakim Ziyech

Voorman omstreden motorclub in publiek Veronica Inside?

Nu al crisis bij Veronica Inside? "Niks te drinken, zwaar bezuinigen"