AD: "Op bestuurlijk niveau twijfels over Van der Sar"

Bij Ajax is er in aanloop naar aankomend seizoen nog een hoop onduidelijkheid. Zo is er nog niet bekend wie volgend seizoen de hoofdtrainer is en ook op bestuurlijk niveau is het onrustig in de hoofdstad. Volgens het Algemeen Dagblad zijn er intern twijfels over algemeen directeur Edwin van der Sar en trainer John Heitinga.

"De oud-keeper geniet op de dagelijkse werkvloer nog best wat steun, maar op bestuurlijk niveau zijn er al veel langer grotere twijfels over de capaciteiten van Van der Sar. Volgens het bestuur heeft de algemeen directeur een tekort aan visie, daadkracht en communicatie bij belangrijke onderwerpen binnen de club Ajax", zo schrijft de krant over de algemeen directeur.

Heitinga

Ook over John Heitinga zijn er twijfels binnen de club: "Ajax heeft baat bij een ervaren trainer, zo is de algemene opinie intern. Ondertussen wordt Heitinga als veredelde back-up aan het lijntje gehouden." Sven Mislintat, de nieuwe technisch directeur van de Amsterdammers, zal zo snel mogelijk met een nieuwe trainer op de proppen willen komen, zodat er in de zomer samen gekeken kan worden naar transfers die gedaan moeten worden.

Ook interessant
Feyenoord-doelman vertrekt