Even voorstellen: Dit is de vrouw van Robin van Persie

Bouchra van Persie is de vrouw achter ex-voetballer Robin van Persie en tevens de moeder van twee kinderen. De twee kennen elkaar al vanaf hun jeugd en stapten samen in het huwelijksbootje. Wij verzamelden de mooiste foto's van de vrouw van de oud-speler van onder meer Feyenoord, Arsenal, Fenerbahce en het Nederlands Eftal. 

Getrouwd 

Bouchra en Robin ontmoetten elkaar in Rotterdam en waren op slag verliefd. Op 20-jarige leeftijd waagt Bouchra de stap en treedt samen met Robin in het huwelijksbootje. In 2005 werd Robin van Persie beschuldigd van verkraching van een vrouw in een hotelkamer. Van Persie ontkende aanvankelijk dat seksueel contact met de vrouw had plaatsgevonden in het hotel, waar zij, met nog twee vrienden van de voetballer, heen waren gegaan. Naderhand gaf hij het seksueel contact toe, maar van verkrachting was volgens hem geen sprake. Ook werd hij daar nooit voor veroordeeld. De van Marokkaanse komaf Bouchra blijft achter Robin staan.

Kinderen van Persie

Als Robin de overstap maakt van Feyenoord naar Arsenal, verhuizen de twee naar Londen. Hier raakt Bouchra in verwachting van haar eerste kind. Hun zoontje Shaqueel wordt op 16 november 2006 geboren in Londen. Dat Robin niet zonder zijn zoontje kan blijkt wel als Bouchra tijdens het EK voetbal in 2008 vertelt: ''Robin heeft een gigantische foto van Shaqueel op zijn hotelkamer staan''. Ook vertelt Robin dat de komst van zijn zoontje hem rust heeft gegeven. In mei 2009 laten Robin en Bouchra weten in verwachting te zijn van hun tweede kind. Op 10 oktober 2009 komt hun dochtertje ter wereld: Dina van Persie. Zie hieronder een gezinsfoto. 

Shaqueel 

Net als zijn vader Robin eerder, speelt Shaqueel van Persie in de jeugd bij Feyenoord. In oktober 2020 werd zijn doelpunt voor Feyenoord in de mini-klassieker tegen Ajax gekozen tot het doelpunt van de maand van alle Feyenoord-teams. Zo vader, zo zoon. Check het doelpunt.

Video doelpunt Shaqueel van Persie

Instagram

WAG'S

Nieuwsgierig naar nog meer spelersvrouwen? Bekijk onze snoepjes pagina.