Op rapport: Cijfers Feyenoord-spelers na 1-4 zege bij NEC

Feyenoord won zondagmiddag met 1-4 in Nijmegen bij NEC. In de eerste helft kwamen de Rotterdammers wel op achterstand (1-0) door een doepunt van Lasse Schone. Na rust (1-1) was Feyenoord heer en meester en werd NEC bij vlagen van het kastje naar de muur gestuurd. Met name Orkun Kocku, twee keer trefzeker, deed van zich spreken. De Turks international werd na afloop ook uitgeroepen tot man-van-de-wedstrijd.

cijfers, rapport feyenoord spelers tegen nec met bijlow, geertruida, senesi, malacia, til, kocku, aursnes, nelson, linssen, alireza jahanbakhsh

scroll-down Meer lezen over dit
trending topic?
trending
Lees verder over‘NEC Nijmegen - Feyenoord’

'Feyenoord aast op centrale verdediger'

Johan Derksen walgt van actie Feyenoorder: "Ik word ziek van dat soort klootzakken"

Johan Derksen laat niets heel van 'irritante Feyenoorder': "Ik word ziek van dat soort klootzakken"

'Recordtransfer Newcastle United brengt soap op gang: Feyenoord moet vrezen voor winters vertrek'

Feyenoord-fans prijzen team na overwinning op NEC: 'Wil niet terug naar de oude trainersstaf'

TIl zet eindstand op het bord: Feyenoord wint met 1-4 van NEC

VIDEO GOAL: Jahanbakhsh profiteert van foutje NEC en doet oude club pijn (1-3)

VIDEO GOAL: Kokcu zet Feyenoord met heerlijk schot op voorsprong tegen NEC (1-2)

Kijkers #NECFEY snappen niks van Van Boekel: 'Waarom is dit geen pingel?' (VIDEO)

VIDEO GOAL: Kokcu zet Feyenoord vanaf elf meter naast NEC (1-1)