Weet Feyenoord af te rekenen met SC Heerenveen? Zet in en win!

Feyenoord neemt het in de kwartfinales van de KNVB Beker op tegen SC Heerenveen. De ploeg uit Rotterdam wist de Friezen kortgeleden nog met 1-2 te verslaan en hoopt dit kunstje te kunnen herhalen. Bekert Feyenoord door naar de volgende ronde, of zorgt SC Heerenveen voor een stunt? Jack's Casino zet de mooiste odds voor je op een rijtje!

Advertorial. Wat kost gokken jou? Speel bewust, 18+

Herhaling van bekerstunt 2021?

De laatste keer dat SC Heerenveen en Feyenoord tegenover elkaar stonden in de KNVB Beker dateert van amper twee jaar geleden. In het Abe Lenstra Stadion wisten de Friezen in een doelpuntrijk duel af te rekenen met de Rotterdammers: 4-3. Weet SC Heerenveen dit kunstje opnieuw te kunnen herhalen?

SC Heerenveen gaat door naar de volgende ronde (3.00)

Feyenoord scoort erop los in beker

Feyenoord plaatste zich voor de kwartfinales door in een doelpuntenfestijn na strafschoppen af te rekenen met NEC (4-4 en 5-3 in de strafschoppenreeks). Ook in de tweede ronde van de beker wist Feyenoord met een 3-1 overwinning op PEC Zwolle gemakkelijk het net te vinden. Weet Feyenoord opnieuw meerdere keren te scoren?

Feyenoord scoort meer dan 2.5 doelpunten tegen SC Heerenveen (3.05)

Doelpuntenregen

In de twee voorgaande wedstrijden in de KNVB Beker van Feyenoord wisten er maar liefst zes verschillende spelers van de club hun naam op het scoreformulier te zetten. Welke speler weet tegen SC Heerenveen het net te vinden?

Santiago Gimenez (2.18)

Danilo (2.32)

Javairô Dilrosun (2.75)