Voormalig PSV-cultspits Mitroglou traint met sigaretje achter zijn oor

Kennen we hem nog? Kostas Mitroglou, die ooit op huurbasis voor PSV speelde, kent een optimale voorbereiding op het nieuwe seizoen. Met een sigaret achter zijn oor traint de Griekse amateurspits zich suf in het krachthonk.

In het seizoen 2019/2020 werd Mitroglou voor een jaar uitgeleend aan PSV. De aanvaller begon nog voortvarend aan zijn avontuur in Eindhoven, met een prachtige soloactie in het Europa League-duel met Apollon Limasol (3-0). Het bleek uiteindelijk zijn enige hoogtepunt in dienst van PSV. In achttien officiële wedstrijden kwam Mitroglou slechts drie keer tot scoren.

Mitroglou, die in het verleden ook nog uitkwam voor onder meer Olympiakos, Fulham, Benfica, Olympique Marseille en Galatasaray, heeft inmiddels het profvoetbal vaarwel gezegd. De 65-voudig international is echter nog wel actief bij de amateurs, op het zesde niveau in Duitsland bij SV Scherpenberg.

Om fit aan het nieuwe seizoen te beginnen, is hij geregeld in de gym te vinden, maar wel met een sigaretje achter zijn oor. Een echte amateurvoetballer dus.

Feyenoord-doelman vertrekt