Dit is waar je de ontknoping van de Eredivisie kan volgen

Het zit er bijna op en speelronde 34 bepaalt de definitieve eindstand van het Eredivisie seizoen 2023/2024. De landskampioen is inmiddels al bekend, maar er is nog strijd om lijfsbehoud en ook het laatste UEFA Champions League-ticket is nog te verdelen. Voor alle voetbalfans die zich afvragen waar de ontknoping live te volgen is, zetten we dit op een rijtje.

ESPN zendt alle wedstrijden uit

Zoals bekend is, zendt ESPN de wedstrijden uit de Eredivisie uit en zo ook de ontknoping van dit seizoen. Er worden nog negen duels gespeeld, die allemaal om 14.30 starten. Op ESPN 1 krijg je als kijker alles mee van de Nederlandse velden via het schakelprogramma. Op ESPN 2 is PSV tegen RKC in zijn geheel te volgen. Op ESPN 3 kijk je naar Feyenoord, wat het thuis opneemt tegen Excelsior. Tot slot wordt op ESPN 4 degradant Vitesse tegen Ajax uitgezonden. Wat hierbij opvalt, is dat de strijd om de derde plek tussen FC Twente en AZ Alkmaar geen eigen zendtijd krijgt van de zender. Voor iedereen met een TV-pakket is ESPN 1, het schakelprogramma, gratis te zien. De overige zenders vereisen een abonnement.

ESPN Watch, hoe werkt het?

Alle andere wedstrijden zijn evengoed individueel te zien, maar dan via ESPN Watch. Het gaat hierbij om de volgende duels: FC Volendam – Go Ahead Eagles, Sparta Rotterdam – SC Heerenveen, AZ – FC Utrecht, PEC Zwolle – FC Twente, Heracles Almelo – Fortuna Sittard en Almere City – NEC. Als abonnee krijg je met je lidmaatschap direct toegang tot ESPN Watch, waarop je overal ter wereld de uitzendingen op verschillende zenders kan streamen en/of terugkijken. Hiermee wordt dus een alternatief geboden voor alle fans die niet geïnteresseerd zijn in de wedstrijden die te zien zijn op ESPN 2 t/m 4. De ontknoping bepaalt tevens ook welke clubs zich mogen opmaken voor Europees voetbal.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers