De Ligt als grote Bayern-held: "De tandjes zeg, pas 23 jaar!"

Woensdagavond namen Bayern München en Paris Saint-Germain het tegen elkaar op in de returnwedstrijd van de Champions League. De Duitsers verdedigden een 1-0 voorsprong en dit deden ze met succes. Het werd uiteindelijk 2-0 voor de 'Rekordmeister'. Matthijs de Ligt redde zijn team in de eerste helft met een bal die hij van de doellijn haalde. De Nederlander kreeg na afloop veel complimenten over zijn sterkste optreden.

Tekst gaat verder onder de Tweet.

Zo was doelman Jann Sommer schuldbewust na het cruciale moment in de eerste helft. "Ik ga hem een vrachtwagen vol chocolade sturen", zo zei de Zwitser na afloop. Ook op sociale media werd De Ligt overladen met complimenten.

Bekijk hier de Tweets over het sterke optreden van Matthijs de Ligt in de Champions League tegen PSG!

"De Ligt was echt sterk"

"Upamecano en De Ligt waren echt monsterlijk"

"Davies, Upamecano en De Ligt verdienen echt de complimenten vanavond. Ze hebben Messi en Mbappe stil gehouden en hielden een duidelijk doelpunt tegen. PSG kon niks inbrengen en daarom in Bayern veel beter dan zij"

"Collectieve en defensieve demonstratie van Bayern vanavond tegen een PSG dat alleen voor de rust meedeed. De Ligt was top, zijn redding was het keerpunt van de wedstrijd en symboliseert de verdedigende soliditeit van zijn team tegen de niet-bestaande Mbappe."

"Wat een redding van De Ligt op de lijn"

Feyenoord-doelman vertrekt