Team van de week: topploegen komen goed voor de dag in speelronde 31

De Eredivisie kent nog maar drie speelrondes en dit weekend zetten een aantal clubs een goede stap richting hun doelstelling. Zo ging FC Twente over Sparta heen, bleef PSV in het spoor van Feyenoord en had FC Utrecht geen kind aan SC Cambuur. Dit is het Team van de Week van de 31e speelronde van de Eredivisie!

Matthew Ryan hield zijn doel schoon tijdens de topper tussen Ajax en AZ in de ArenA. Ook Jorrel Hato liet zich op een positieve manier zien tijdens het 0-0 gelijkspel tussen de twee ploegen in de strijd om de derde plek. Verder speelde David Hancko, net als vaker dit seizoen, een sterke wedstrijd. 

FC Utrecht heeft twee namen in dit elftal. Sean Klaiber en Anastasios Douvikas blonken uit bij de Domstedelingen in de 0-3 overwinning op SC Cambuur. De Griekse spits staat nu zelfs, gedeeld, bovenaan op de topscorerslijst van de Eredivisie. Santiago Giménez volgt hem op de voet en scoorde dit weekend ook twee keer. De laatste aanvaller in dit Team van de Week is Mats Seuntjens. Zijn transfer van Fortuna Sittard naar RKC heeft hem alleen maar goed gedaan. In de 4-1 overwinning van de Waalwijkers op FC Volendam was hij de beste man op het veld.

Een van de uitblinkers deze speelronde was Michel Vlap. De middenvelder van FC Twente scoorde twee keer, waarvan eentje voortkwam uit een prachtige vrije trap. Verder staan ook Jordy Clasie, Joshua Kitolano en Joey Veerman op het middenveld van dit elftal.

Bekijk hier het Team van de Week van de 31e speelronde van de Eredivisie!