Mohamed Ihattaren overweegt om te stoppen met voetballen...

De situatie van de in 2002 geboren jonge voetballer Mohamed Ihattaren heeft de contouren van een echt mysterie. De voormalige spelmaker van PSV, in de zomer gekocht van Juventus en vervolgens door de bianconeri uitgeleend aan Sampdoria, is in de afgelopen drie weken het spoor bijster geraakt. De speler verliet Genoa vanwege familieproblemen en keerde terug naar Nederland, waar hij effectief verdween van de radar van zowel Sampdoria als Juventus.

De technisch directeur van Sampdoria, Daniele Faggiano, gaf onlangs het volgende commentaar op de transfer: "Voor de kwaliteiten van de speler was het een goede transfer. De speler kwam uit de training. Daarna gebeurde er iets op familieniveau." Zeer voorzichtige zinnen, die de vraag niet uitdiepen. In werkelijkheid komen er sensationele geruchten over de toekomst van de voetballer uit Nederland.

Volgens lokale media denkt Ihattaren door een sterke depressie, als gevolg van het overlijden van zijn vader, dat in 2019 plaatsvond, er zelfs over om afscheid te nemen van het voetbal. Sampdoria en Juventus hebben op dit moment nog geen officieel standpunt ingenomen, maar binnenkort zullen de clubs praktisch gedwongen worden om iets te communiceren over een werkelijk uniek en ongelooflijk verhaal.