No hard feelings tussen Tete en Koeman: "Er worden altijd dingen gezegd uit emotie"

Kenny Tete en Ronald Koeman blijven evengoede vrienden, bevestigt de rechtsback van Fulham bij Viaplay. De oud-Ajacied zat niet bij de selectie van het Nederlands elftal tijdens de afgelopen interlandperiode en Koeman had daar nog wat over te zeggen tijdens een persconferentie, maar dit zit de 14-voudig international niet meer dwars.

"Het voelt om heel eerlijk te zijn alsof er een beetje met je balletjes gespeeld wordt", riep Tete na de meest recente bekendmaking van de Oranje-selectie. Tete had stiekem gerekend op een oproep voor het nationale elftal, maar de bondscoach koos alleen voor Lutsharel Geertruida en Denzel Dumfries.

Koeman reageerde op de opmerking tijdens de persconferentie na de bekendmaking: "Ik ben niet rancuneus. Iedereen mag zeggen wat hij denkt, binnen een bepaald kader. Maar ik ga hem wel even bellen na deze interlandperiode."

Van een belletje is het nog niet gekomen, maar Tete vertelt tijdens een interview wel dat zijn teleurstelling inmiddels wel vervaagd is. "Ik zeg niet dat wat hij zegt goed of fout is, zeker niet. We zijn mensen en we zeggen allemaal dingen uit emotie. Dat is niet erg." Op de vraag naar het belletje reageert hij onverschillig: "Misschien belt hij me, misschien niet. So be it. Als hij me belt, dan belt hij me."