PSV-target als invaller (weer) belangrijk

Hij scoorde vannacht zijn derde doelpunt van deze interlandperiode in het Nations league-duel tegen El Salvador (1-0). Ricardo Pepi van FC Groningen is goed bezig bij de Verenigde Staten en speelt zich steeds meer in de kijker van belangstellende clubs.

Voor de Verenigde Staten is Pepi regelmatig trefzeker. In dertien interlands scoorde hij tot nu toe vijf keer. Drie goals vielen in deze interlandperiode: twee keer tegen Grenada (1-7) en dus eenmaal tegen El Salvador. Nu keert hij terug naar het Hoge Noorden om FC Groningen te behoeden van degradatie. De ploeg bezet momenteel de zeventiende plaats met vier punten achterstand op FC Emmen. 

Interesse PSV

Vorige week werd duidelijk dat PSV geïnteresseerd is in de Amerikaan. Momenteel wordt Pepi door FC Augsburg verhuurd aan FC Groningen. De pas 20-jarige spits scoorde dit seizoen tien keer in 23 wedstrijden voor de Groningers. Het contract van Pepi in Duitsland loopt tot medio 2026, maar wellicht blijft hij na de zomer dus in Nederland. Transfergoero Fabrizio Romano weet op Twitter te melden dat Pepi in ieder geval niet in Duitsland blijft na dit seizoen.

Bekijk hier het doelpunt van Ricardo Pepi tegen El Salvador!

Feyenoord-doelman vertrekt