Yolanthe nam Wesley Sneijder even mee naar het toilet

Kees Jansma was van 2004 tot en met 2014 perschef bij het Nederlands elftal. Binnenkort komt ook de biografie uit die hij samen met Wesley Sneijder schreef. Over diezelfde Sneijder heeft Jansma nog wel een leuke anekdote. In gesprek met Voetbal International blikt de journalist terug op het WK van 2010 toen Bert van Marwijk bondscoach was.

Spelershotel

"We zitten in het spelershotel in Zuid-Afrika, midden in het WK en Van Marwijk en ik zien Yolanthe (ex-vrouw van Sneijder, red.) binnenwandelen. Ik hoef niemand uit te leggen dat het not done is, een spelersvrouw in het spelershotel. Maar ze kwam even Wesley Sneijder, haar man, feliciteren met zijn verjaardag."

Yolanthe

Van Marwijk ging volgens Jansma goed met de situatie om. "Sneijder vertelt er openhartig over in zijn boek. Hij moest even mee naar het toilet. Wes heeft dat gedaan, heel kort en daar liet Yolanthe hem een nieuwe tattoo zien, als cadeau. Van Marwijk had toen van alles kunnen doen, maar liet het gaan. Hij zei alleen: Gelukkig ben je over een jaar pas weer jarig. Dat is handigheid die Sneijder wel kon waarderen en dat gold voor iedereen. Maar het is ook de manier waarop je met Wesley moest omgaan. Hij betaalde je altijd terug."

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl