'Spoorloze Mohamed Ihattaren reageert zelfs niet meer op telefoontjes Sampdoria'

De Italiaanse sportkrant La Gazzetta dello Sport komt donderdag met 'de waarheid' over Mohamed Ihattaren. De 19-jarige aanvallende middenvelder speelt dit seizoen op huurbasis bij Sampdoria, maar de Italiaanse middenmoter heeft al een week niets meer van Ihattaren vernomen.

De ex-PSV'er keerde vorige week vanwege privé-omstandigheden terug naar Nederland en sindsdien is Ihattaren spoorloos. Hij zou niet meer op telefoontjes van Sampdoria en voorzitter Massimo Ferrero reageren en de club heeft geen idee waar hij nu uithangt. In de Italiaanse sportkrant wordt hij 'het spook uit Utrecht genoemd.' 

Wat nu?

Het zorgt voor een lastige situatie. Ihattaren, die met vijf kilo overgewicht arriveerde bij Sampdoria, zou niet meer terug willen keren naar Italië en Juventus, dat hem verhuurt aan Sampdoria, zit met de handen in het haar. Aanvankelijk waren beide clubs al niet blij met de instelling van Ihattaren, die meerdere keren per week naar Milaan en Monaco vloog om vrienden te bezoeken, maar nu zijn beide clubs het spoor echt bijster. Bedenkt Ihattaren zich nog of zit zijn avontuur in Italië er zonder één officiële speelminuut al op?