Knappe prestatie: Everton en Ronald Koeman verzekerd van Europa League-voetbal

Knappe prestatie: Everton en Ronald Koeman verzekerd van Europa League-voetbal

Everton speelt volgend seizoen Europees voetbal. De club van Ronald Koeman kwam zelf zaterdag niet in actie, maar dankzij de overwinning van Leicester City op West Bromwich Albion (0-1) kan de ploeg de zevende plaats niet meer ontgaan. Daarmee is een Europa League-ticket een feit.

Everton heeft het startbewijs indirect te danken aan Chelsea en Arsenal, die in de FA Cup-finale staan maar beiden al verzekerd zijn van een Europees ticket. De winnaar van de bekerfinale gaat ook Europa in, maar dat ticket wordt nu doorgegeven aan de nummer zeven van de Premier League. Voor Koeman is het het derde jaar op rij dat hij Europees gaat spelen; de afgelopen twee seizoenen lukte hem dat in dienst van Southampton.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl