'Hélène Hendriks in beeld als opvolger Wilfred Genee bij Veronica Inside'

Wilfred Genee vertrekt mogelijk bij Veronica Inside. Bij RTL Boulevard bracht journalist Rob Goosens naar buiten dat Genee open staat voor een baan bij streamingsdienst Viaplay. Hélène Hendriks zou in beeld zijn om de plek van Genee in te vullen.

HELENE HENDRIKS

RTL Boulevard

In de uitzending van RTL Boulevard kwam de komst van de streamingdienst van de Nordic Entertainment Group ter sprake. Viaplay zou druk bezig zijn met het binnenhalen van nieuwe presentatoren. Volgens Goosens zou Genee wel open staan voor een overstap naar de dienst. 'Er zijn wel presentatoren die iets hebben van we moeten daar wezen."

Als we Goosens moeten geloven is één van die presentatoren al bekend. "Wat ik hoorde is dat Wilfred Genee zich al zou hebben gemeld. En dat is natuurlijk opvallend, want hij moet vanaf januari in principe een dagelijkse talkshow gaan presenteren." Goosens geeft ook aan dat Genee, ondanks zijn contractverlening van twee jaar, zijn uitgekeken op het werk bij Talpa en daardoor open staan voor een overstap.

Viaplay

Wie de mogelijke opvolger van Genee bij Veronica Inside moet gaan worden, lijkt al bekend. "Wat ik heb gehoord is dat Hélène Hendriks wel een optie is”, geeft Goosens aan. “Johan Derksen hebben we vandaag gesproken en die had ook zoiets van ‘naja, dan neemt Hélène het maar over’. In een reactie op RTL Boulevard liet Genee zelf ook al wat weten. "Ik heb de laatste tijd geleerd om in sommige gevallen het antwoord 'geen commentaar' te geven. Dit is zo'n moment."