Johan Derksen sloopt Roger Schmidt na PSV - Sociedad: "Het was een complete chaos"

Roger Schmidt haalde afgelopen weekend tegen AZ (0-3) Noni Madueke al na een uur naar de kant en dat zorgde toen al voor gefronste wenkbrauwen; donderdag deed de trainer dit tegen Real Sociedad (2-2) opnieuw. Johan Derksen begrijpt er na afloop bij Veronica Inside helemaal niks van.

Johan Derksen haalt na het 2-2 gelijkspel tussen PSV en Real Sociedad hard uit in de richting van Roger Schmidt. De Veronica-analist begrijpt niets van het wisselbeleid van de Duitse oefenmeester.

"Schmidt stuurt altijd een heel logisch elftal het veld in, maar als het even tegenzit in de wedstrijd, dan begint hij als een waanzinnige te wisselen en eindigen we met de helft van het basiselftal. Iedere speler die erin kwam, was een verzwakking."

Chaos

Hoewel Noni Madueke niet in de wedstrijd zat, had Derksen de sterspeler van PSV altijd laten staan: "Madueke zat niet in de wedstrijd, maar het is wel één van de weinige spelers die één minuut voor tijd opeens wél weer in de wedstrijd zit en deze kan beslissen. Schmidt wisselt om te wisselen. Dan heeft hij het over fitheid, maar de wedstrijd van vanavond was de belangrijkste. Het wordt één chaos."

Samenvatting van het duel

scroll-down Meer lezen over dit
trending topic?
trending
Lees verder over‘Alles over PSV - Real Sociedad’

René van der Gijp wijst Johan Derksen terecht na uitspraken over Götze: "Dat kon niet"

Samenvatting PSV - Real Sociedad 2-2 (alle goals) Europa League

De tien beste tweets over PSV - Real Sociedad

PSV-fans genieten van Mario Götze: "Hij tilt de ploeg echt naar een hoger niveau"

VIDEO GOAL: PSV - Real Sociedad 2-2 (Gakpo)

PSV-fans zien verdediger slapen: "Hij is een grote bron van onrust"

VIDEO GOALS: Eerste helft PSV-Real Sociedad 1-2

Opstelling PSV tegen Real Sociedad

Feyenoord-doelman vertrekt