Alles over Manchester United - FC Twente

FC Twente stuntte door in de groepsfase van de Europa League een punt te pakken op bezoek bij Manchester United. Wat stond er centraal rond het duel?

Nabeschouwing Manchester United-FC Twente (25 sep)

FC Twente speelt gelijk op Old Trafford, de ploeg van Joseph Oosting heeft een punt te pakken in de Europa League. Erik ten Hag en zijn ploeg kwamen op voorsprong, maar een treffer van Sam Lammers bracht de boel weer op gelijke hoogte. Naast de spits van FC Twente waren ook ploeggenoten Lars Unnerstall en Bart van Rooij uitmuntend. 

FC Twente op rapport na Manchester United-FC Twente (25 sep)

De nummer elf uit de Premier League moet genoegen nemen met een gelijkspel, voor de nummer vier uit de Eredivisie zal dit gevierd worden als een overwinning. Hier vind je de beoordelingen van FC Twente na 90 minuten voetbal tegen Manchester United. 

(Tekst gaat verder onder de afbeelding)

Samenvatting Manchester United-FC Twente (25 sep)

FC Twente keert met een punt huiswaarts na een bezoek aan Old Trafford! De ploeg van trainer Joseph Oosting hield knap stand tegen Manchester United en behaalt resultaat op Engelse bodem. 

(Tekst gaat verder onder de video)

Opstellingen Manchester United-FC Twente (25 sep)

FC Twente trad in de Europa League aan tegen Manchester United. Dit zijn de elf spelers die aan de aftrap verschenen, namens de ploegen van Erik ten Hag en Joseph Oosting.

FC Twente imponeert op Old Trafford: 'Engelse sfeer zwaar overschat'.: 

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers