BREAKING: Van Nistelrooij opgestapt bij PSV

Ruud van Nistelrooij is niet langer de trainer van PSV. De oefenmeester heeft aan de club bekend gemaakt per direct zijn functie neer te leggen. Aanleiding hiervan lijkt het rumoer rondom zijn functioneren en het feit dat spelers binnen de selectie geklaagd zouden hebben over de trainer.

Van Nistelrooij was bezig aan zijn eerste seizoen als hoofdtrainer. Ondanks dat PSV Feyenoord boven zich moest laten in de strijd om de titel, is de club uit Eindhoven goed op weg naar de tweede plaats. Bij een gelijkspel aankomende zondag tegen AZ kan Ajax niet meer over de Brabanders heen. Assistent Fred Rutten zal dan de honeurs waarnemen.  

Dit seizoen won PSV de Johan Cruyff Schaal en de KNVB Beker. Lange tijd leek het de Eindhovenaren aardig voor de wind te gaan, maar in aanloop naar de thuiswedstrijd tegen SC Heerenveen van afgelopen weekend (3-3) kwam naar buiten dat het niet allemaal rozengeur en maneschijn is bij de club. Zo zou een deel van de selectie de technische staf als 'te licht' ervaren en zou er ook binnen de technische staf onenigheid zijn geweest.

Ook interessant
Feyenoord-doelman vertrekt