Adembenemend: Bondscoach Ronald Koeman zet penthouse in de verkoop

Ronald Koeman is als bekende naam uit de voetballerij niet onbekend met transfers. Ditmaal is de bondscoach van Oranje echter niet bezig met het aantrekken en/of verhandelen van spelers, maar heeft hij zijn luxe penthouse in Noordwijk te koop gezet!

Koeman eigenaar van gigantisch penthouse in Noordwijk

Bekende Buren beschikt over alle informatie over zijn optrek in Noord-Holland. Koeman werd in 2020 de trotse eigenaar van een luxe penthouse in Huis ter Duin. Voor een krappe 1,3 miljoen euro werd hij de nieuwe eigenaar van 143 vierkante meter aan pure luxe. Als klapper op de vuurpijl vestigde de oefenmeester er ook nog een hypotheek van 2,5 miljoen euro op, waardoor hij aan de slag kon met een renovatie.

Oranje-bondscoach neemt alweer afscheid van 'optrekje' in Noordwijk

Voor een bedrag van 2,7 miljoen euro is het eigendom van de familie Koeman inmiddels op de markt gespot. Wat heeft het allemaal te bieden? Het penthouse telt drie kamers. Twee slaap- en één badkamer. De ligging, namelijk op de tiende verdieping, biedt de nieuwe eigenaar een adembenemend uitzicht op de zee.

Op het moment dat het penthouse koopt, mag je geoorloofd gebruik gaan maken van alle faciliteiten die Grand Hotel Huis ter Duin te bieden heeft. Daarnaast is er ook een zonneterras aanwezig met een oppervlakte van 103 vierkante meter! De bondscoach van Oranje zal zich hier in ieder geval niet gaan voorbereiden op het naderende EK.

Feyenoord-doelman vertrekt