Vermoedelijke opstelling PSV tegen RC Lens: 'Bosz voert twee wijzigingen door'

PSV speelt dinsdagavond een cruciale Champions League-wedstrijd tegen RC Lens. In Frankrijk moet PSV voor resultaat gaan om een goede uitgangspositie te creëren voor overwintering in de Champions League. Peter Bosz kan geen beroep doen op Noa Lang en Armel Bella-Kotchap.

Twee wijzigingen

Het Algemeen Dagblad vermoedt dat Sergino Dest zal starten voor PSV dinsdagavond. Dan gaat ten koste van Patrick van Aanholt, die tegen Fortuna Sittard (3-1) wel in de basis begon. Een bewuste keuze van Bosz aangezien Dest net terug was van een interlandweek met Amerika. 

Er vindt nog een wijziging plaats ten opzichte van de wedstrijd tegen Fortuna Sittard. Zo speelde Guus Til achter de spits in de Eredivisie wedstrijd, maar zal Malik Tillman die plek overnemen in het duel in Frankrijk. Na afloop van PSV - Fortuna Sittard beloofde ESPN-interviewer Hans Kraaij Junior een basisplek voor Guus Til in de aankomende wedstrijd tegen Lens:

Vermoedelijke opstelling

Lens pakte vier punten uit twee duels en PSV maar één, waardoor PSV genoodzaakt is om resultaat te behalen. De wedstrijd begint om 21:00 uur.

Dit is de vermoedelijke opstelling volgens het Algemeen Dagblad:

Benítez, Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Schouten, Veerman, Tillman, Bakayoko, De Jong, Lozano.