Drie feitjes die Feyenoord-fans laten dromen van de landstitel

Feyenoord is dit seizoen met iets bijzonders bezig onder trainer Arne Slot. Binnen een mum van tijd heeft de trainer van Feyenoord van een counterploeg een team gemaakt die hoog druk wilt zetten en wilt domineren in balbezit. De Feyenoord-fans hopen niet weer achttien jaar te moeten wachten op een nieuwe landstitel. Door deze drie feitjes kan die droom misschien dit seizoen al vervuld worden.

1) Topwedstrijden

Arne Slot heeft als trainer zes Eredivisie-toppers gespeeld, bij zowel AZ als Feyenoord. In die zes wedstrijden won Slot alle duels met een doelsaldo van vijftien voor en nul tegen. In het seizoen 2019/20 heeft de trainer ook met kampioensdruk om moeten gaan. Met AZ was hij mede-koploper van de Eredivisie, maar omdat corona het seizoen had afgebroken kon Slot zijn eerste landstitel nog niet bijschrijven. 

Arne Slot in de Eredivisie-toppers...

2) Dit seizoen

Dit seizoen loopt het ook goed onder Arne Slot, bij Feyenoord. Het begon niet hoopvol tegen FC Drita, (1-2 achter, 3-2 gewonnen) maar de Rotterdammers hebben zich goed hersteld in de Eredivisie en de Conference League. Op verliespunten staat Feyenoord aan kop in de Eredivisie, nadat Ajax die kans liet liggen tegen Go Ahead Eagles (0-0). En dan in de gedachten dat PSV en AZ als verslagen zijn en Ajax op 19 december naar De Kuip moet.

In de Conference League kan het ook haast niet beter. Na vier wedstrijden heeft Feyenoord genoeg aan één punt in de komende twee wedstrijden om eerste te worden in de poule. Daarbij zijn er dit seizoen de meeste Europese zeges geboekt in de hele clubhistorie.

3) Geschiedenis

De laatste keer dat Ajax in deze fase 27 punten had en dat Feyenoord in deze fase de minste verliespunten had, werd Feyenoord landskampioen. Deze zin zal de Feyenoord-fan ongetwijfeld moed geven. Het verschil met Ajax in budget is gigantisch, ook met de schulden die Feyenoord nog moet afbetalen. Maar Cruijff zei ooit: 'Een zak geld kan niet scoren', en dat is natuurlijk zo. Het is begin November en er lijkt weer een leuke titelstrijd te gaan komen met de drie grootste clubs van Nederland. Of Feyenoord uiteindelijk aan het langste eind trekt is afwachten.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl