Spakenburg irriteert zich aan 'zeurende' PSV'ers: "Jongens, jullie spelen in de Eredivisie"

Het lukte Spakenburg dinsdagavond niet om te stunten tegen PSV. De halve finale van de KNVB Beker bleek het eindstation te zijn voor de amateurs uit de gemeente Bunschoten. Ondanks de trots op een fantastische prestatie van de club, was er na afloop ook sprake van irritatie richting de tegenstander.

"Het was wel typerend hoe er af en toe geklaagd werd vanuit PSV-kant", vond aanvoerder Floris van der Linden tegenover ESPN direct na de wedstrijd. "Ze weten toch dat dit eraan zit te komen? Dan denk ik: jongens, jullie spelen in de Eredivisie..."

Luuk de Jong

"Zo'n Luuk de Jong ook, je bent toch wel wat meer gewend dan een potje op sportpark De Westmaat. Blijkbaar is het voor hen ook heel wat. Als je ziet wat hij in de wedstrijd doet, dan denk ik: wees een grote jongen. Maar goed, het hoort erbij en misschien is dat ook gewoon zijn spel."

Ook middenvelder Wimilio Vink deelde die mening van zijn aanvoerder: "Als er ooit een kans was om de finale te halen, dan was dat vandaag. We klapten er bovenop. Dat moet ook. Ik vond ze wel aardig zeuren om alles hoor."

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers