'Ajax moet bij vertrek Erik ten Hag gaan voor Arne Slot'

Na het ontslag van Ole Gunnar Solskjaer bij Manchester United, gaan de sterke geruchten dat Erik ten Hag volgend seizoen wel eens de opvolger kan gaan worden. Mocht het zover komen, dan zou Ajax serieus moeten kijken naar Arne Slot.

Dat stelt Valentijn Driessen in de Voetbalpodcast van De Telegraaf. Als het aan Driessen ligt moet Ajax vol voor Feyenoord-trainer Arne Slot gaan. "Ajax moet de trainer nemen die het beste is voor Ajax. Of dat dan toevallig de trainer van PSV is, PEC Zwolle of Feyenoord, daar moeten ze doorheen kijken. Zij moeten gewoon de beste keus voor Ajax maken, daar zitten zij voor." Slot is sinds het huidige seizoen hoofdtrainer van Feyenoord. Na twaalf wedstrijden in Eredivisie heeft het Feyenoord al 28 punten te pakken en staat het met een wedstrijd minder twee punten achter Ajax en PSV.

Arne slot naar Ajax?

Dat Slot nu aan het roer staat bij Feyenoord, maakt volgens Driessen niets uit. "Die emotie moet je als clubbestuur gewoon naast je neerleggen. Je moet gewoon de beste trainer nemen en als dat Slot is, dan zouden ze Slot moeten halen" stelt Driessen. "Het is gewoon wel zo dat Slot voor een bepaalde manier van spelen staat, die denk ik ook heel goed bij Ajax past."